Wafels

Chocolade Wafels

Maak een onvergetelijke indruk met de Callebaut Lasting Impressions recepten.

Bereiding chocolade dipsaus: Voeg 20 ml room samen met pure, melk- of witte chocolade (naar keuze). Verwarm het geheel in de magnetron en roer iedere 20 seconden tot er een gladde saus ontstaat. 
Bereid de wafel volgens traditioneel recept, of gebruik kant-en-klare wafels. Zie hieronder verschillende chocolade-smaakcombinaties, die een bewezen succes zijn!

Smaakcombinaties
Smaakcombinatie 1: Frambozen, geschaafde amandelen, vanille ijs en witte chocolade saus.
Smaakcombinatie 2: Bosvruchten, kersen, vanille ijs en pure chocolade saus.
Smaakcombinatie 3: Banaan, karamel, slagroom en pure chocolade saus.
Smaakcombinatie 4: Appel, granola en melkchocolade saus.

Ingrediënten: 20 ml room, 25 g witte Callebaut Callets (W2), 25 g pure Callebaut Callets (811), 25 g melkchocolade Callebaut Callets (823).

Wil je meer weten over de kansen die Callebaut te bieden heeft? Reageer dan direct en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Callebaut Chocolade

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share