Chocolade en suikerwerk

Dough Balls

Maak een onvergetelijke indruk met de Callebaut Lasting Impressions recepten. 

Bereiding: Balletjes: voeg de meel, gist, zout en water samen tot een kleverig deeg. Laat het deeg rijzen tot deze tweemaal zo groot is. Kneed het deeg op een met meel bestoven oppervlak. Snijd het deeg met een scherp met in 16 stukken. Rol van ieder stuk een balletje. Plaats op een ingevette bakplaat en bak gedurende 6 minuten op 240°C af.

Saus: Plaats de room en de chocolade in een kom en verwarm in de magnetron. Roer iedere 20 seconden om tot een gladde saus ontstaat. Serveer de balletjes warm en zacht met een bakje chocolade saus.

Tip: varieer de dough balls ook eens met ready-to-make churros voor een snel en gemakkelijk alternatief.

Ingrediënten: 200 g bloem, 2 g gist, 5 g zout, 126 ml water, 60 ml room, 75 g Callebaut Callets 811.

Wil je meer weten over de kansen die Callebaut te bieden heeft? Reageer dan direct en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met Callebaut Chocolade

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share