Chocolade

Blondies & Brownies

Maak een onvergetelijke indruk met de Callebaut Lasting Impressions recepten. 

Bereiding Blondies: Smelt de boter samen met de suiker. Laat kort koelen en voeg de eieren toe. Zeef de bloem, het bakpoeder en het zout. Voeg toe aan het basismengsel. Smelt de witte chocolade en voeg toe aan de mix. Giet in een bakvorm van circa 20 cm en bak gedurende 30 minuten af op 180°C. Laat afkoelen in de vorm om vervolgens te snijden en te serveren. 

Bereiding Melkchocolade Brownies: Smelt de boter samen met 185 g van de Callebaut Callets 823. Zeef de bloem samen met het cacaopoeder. Scheid de eieren en klop het eiwit op tot een vol schuim. Voeg de basterdsuiker, het opgeklopte eiwit en het bloemmengsel in delen toe aan het chocolade beslag. Voeg tot slot de Callebaut Callets 811 en de gehakte pecannoten toe aan het beslag. Giet in een bakvorm van circa 20 cm en bak gedurende 30 minuten af op 180°C. Laat afkoelen in de vorm om vervolgens te snijden en te serveren. 

Bereiding Dubbelchocolade Brownies: Smelt de boter samen met 185 g van de Callebaut Callets 811. Zeef de bloem samen met het cacaopoeder. Scheid de eieren en klop het eiwit op tot een vol schuim. Voeg de basterdsuiker, het opgeklopte eiwit en het bloemmengsel in delen toe aan het chocolade beslag. Voeg tot slot de Callebaut Callets W2 en de Callebaut Callets 823 toe aan het beslag. Giet in een bakvorm van circa 20 cm en bak gedurende 25 minuten af op 160°C. Laat afkoelen in de vorm om vervolgens te snijden en te serveren. 

Ingrediënten Blondies: 245 g boter, 265 g bruine suiker, 350 g basterdsuiker, 5 eieren, 500 g bloem, 9 g bakpoeder, 1 snufje zout, 100 g witte Callebaut Callets (W2).
Ingrediënten Melkchocolade Brownies: 185 g ongezoute boter, 185 g melkchocolade Callebaut Callets (823), 100 g bloem, 40 g Callebaut cacaopoeder, 3 eieren, 275 g basterdsuiker, 50 g gehakte pecannoten, 50 g pure Callebaut Callets (811).
Ingrediënten Brownies dubbel: 185 g ongezoute boter, 185 g pure Callebaut Callets (811), 100 g bloem, 40 g Callebaut cacaopoeder, 3 eieren, 275 g basterdsuiker, 50 g witte Callebaut Callets (W2), 50 g melkchocolade Callebaut Callets (823).  

Tip: serveer met een romige chocolade saus of ambachtelijk ijs om het gerecht een finishing touch te geven.

Wil je meer weten over de kansen die Callebaut te bieden heeft? Reageer dan direct en we nemen snel persoonlijk contact met je op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Callebaut Chocolade

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share