Cacao

Gold chocolademousse 

Experimenteer met de nieuwste aanwinst van de Callebaut familie. De Gold heeft een intense maar evenwichtige karamel-chocoladesmaak, met rijke smaaktoetsen van toffee, boter, room en een verrassend vleugje zout.

Bereiding: Voeg de gelatinepoeder en het water bij elkaar. Meng daarna samen met de chocolade, cacaoboter, melk en glucosesiroop. Klop vervolgens de slagroom lobbig. Voeg dit toe aan het vorige mengsel wanneer de temperatuur 35°C bedraagt. 

Ingrediënten: 251 g Callebaut Callets Gold, 22 g Callebaut cacaoboter, 222 g melk, 21 g glucosesiroop, 18 g water, 4 g gelatinepoeder, 446 g opgeklopte room.

Wil je meer weten over de kansen die Callebaut te bieden heeft? Reageer dan direct en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share