Latijns-Amerikaanse pasta salade

Bereidingswijze: Kook de penne 'el dente' en spoel koud. Snijd de Mexicano® Classic met behulp van een snijmachine in de lengte in repen van +/- 5 mm dik. Bak de repen Mexicano® kort in een koekenpan. Meng de pasta op met de Spice Oil Roasted Garlic Huacatai en schep hier de maïs + paprika door. Op het bord de reepjes Mexicano® verdelen over de pasta. Vóór het serveren bestrooien met de Spicemix del Mondo Peru. Afgarneren met grof gesneden bieslook.

Benodigdheden p.p.: 1 Mexicano® Classic (art. nr. 02700 of 02705), 200 gram gekookte farfalle, 40 gram maïs, 70 gram paprika reepjes, 20 gram Verstegen Spice Oil Roasted Garlic Huacatai (art. nr. 589474), Verstegen Spicemix del Mondo Peru (art. nr. 492910)

Meer weten over de mogelijkheden met de Mexicano? Neem dan contact met ons op. Eet smakelijk!

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share