Boerenbrood met naturel roomkaas, gerookte rib-eye, rucola, parmezaanse kaassnippers en uiencompote

Snijd de rib-eye met de snijmachine in plakken. Leg de twee sneetjes boerenbrood voor je neer en besmeer beide met roomkaas. Leg hierop eerst de rucola en dan de plakken rib-eye. Verdeel daarover de uiencompote en strooi de Parmezaanse kaas erover. Leg de sneetjes schuin op elkaar en serveer.

Ingrediënten voor 1 lunchgerecht: 50 gram Lebo roomkaas naturel (spuitzak of bak),100 gram rib-eye, 2 sneetjes boerenbrood, 15 gram rucola, 20 gram parmezaanse kaas, 25 gram uiencompote

Ben je op zoek naar meer inspiratie met Lebo roomkaas? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share