Grove tortellini gevuld met spinazie en ricotta en pepersaus

Kook de tortellini in ruim water met zout. Zet de fijngesneden knoflook en de sjalot aan in weinig olie. Doe op het laatste moment de Ras el Hanout erbij. Voeg hier de gewassen en geplukte spinazie aan toe. Roerbak het geheel zeer kort. Verwarm de CHEF Pepersaus en serveer de pasta samen met de spinazie en de peper saus. Tip: Vervang de tortellini door bucatini of casarecce.

Ingrediënten (10 personen): 30 st grove gevulde tortellini, olijfolie 1 kg, wilde spinazie 200 g, sjalot 2 st knoflook, 10 g ras, el hanout, 1 l CHEF Pepersaus.

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? En heb je interesse in een gesprek, demonstratie of gratis sample? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share