Thaise club sandwich met kip

Verwarm de barbecue of grill voor. Staaf met een staafmixer voor de crème de kokosmelk, rode peper, gember en citroengraspuree door de alioli. Snijd de rode ui en lente-ui in ringen en snijd de champignons zeer dun. Grilleer de plakken brood. Smeer ze in met de crème en beleg ze met de helft van de kip, champignons, sla, taugé, lente-ui en koriander. Dresseer er wat crème op. Doe dit nogmaals en leg de laatste plak brood erop. Snijd ze door en steek de prikkers door het brood heen.

Ingrediënten: 12 plakken wit brood zonder korstjes, 200 g dungesneden kipfilet, 1 rode ui, 100 g Bresc Alioli limón, 25 g kokosmelk, ½ limoen, 1 el Bresc Gemberpuree, 1 el Bresc Citroengraspuree, 2 el gesneden koriander, 100 g taugé, 100 g kastanjechampignons, 3 stengels lente-ui, 150 g gesneden ijsbergsla, 2 el Bresc WOKpeper, 4 prikkers

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share