Glutenvrij Dessert New York Cheesecake

Genieten van een heerlijk dessert: veel gasten kijken ernaar uit. Helaas zijn er voor mensen die geen gluten eten maar weinig écht lekkere producten op de markt verkrijgbaar. Althans, dat  was voorheen het geval. De glutenvrije New York Baked Cheesecake van Dero Foods is niet te onderscheiden van de gewone cheesecake. Voor de bodem is gebruikgemaakt van een crunchy granola, die perfect combineert met de romige cheesecake. 

Serveertip:  Voeg zelf wat fruit en een frisse coulis toe aan de cheesecake en serveer uw gasten een heerlijk dessert, dat ook nog eens glutenvrij is!

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Dero Foods verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Dero Foods

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share