Kalfsgehaktballetjes

Meng alle ingrediënten en vorm balletjes van ongeveer 40 gram. Stoom de balletjes in de oven op 74 graden. Rondom bakken. Serveren met Guilt Free Tomato Ketchup*.

Benodigdheden: 1 kg kalfsgehakt, 100 g paneermeel, 15 g zout, 10 draaien peper, 4 eieren, Verstegen Lhatria Fasia, Verstegen Guilt Free Tomato Ketchup

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

*De Guilt Free sauzen van Verstegen zijn gemaakt van de beste kruiden en specerijen en bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers. Er worden geen suikervervangers of zoetstoffen zoals aspartaam of stevia gebruikt. Bestellen kan via onze webshop.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share