Molensteenbreekbrood met Zwitserse truffelkaasfondue

Ons Molensteenbreekbrood is al meer dan 20 jaar een klassieker. Ideaal om te gebruiken op een buffet. Maar ook heerlijk om te gebruiken bij een kaasfondue. Laat je ook eens inspireren door dit recept met Gruyere, Emmentaler en Appenzeller kaas met truffel.

Ben je op zoek naar meer inspiratie en informatie over onze broodspecialiteiten? Reageer dan direct. Wij nemen graag persoonlijk contact op om advies op maat te geven.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Carl Siegert

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share