Papilotte met CHEF Liquid Concentrate Langoustine

In het Frans betekent ‘en papillote’ letterlijk ‘in perkament’. Daarvan wordt een dichte zak gevouwen, waarin de ingrediënten als het ware stomen. Een techniek die perfect is voor delicate ingrediënten en smaken.

Bereiding: Ontdoe de tomaten van het velletje. Pluk de basilicum. Maak een sterke fond met CHEF Liquid Concentrate Langoustine. Leg de tomaten op het perkament papier en besprenkelen ze met de fond, basilicum, peper en zout. Vouw goed dicht, zodat er geen lucht kan ontsnappen en plaats het in de oven.

Ingrediënten: Tomaat, Basilicum, CHEF Liquid Concentrate Langoustine, Basilcum, Peper en Zout

Interesse in een afspraak, demonstratie of sample? Laat dan gerust even een berichtje achter en dan sturen wij een gratis CHEF Liquid Concentrate naar je toe of we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share