Glaceren met CHEF Liquid Concentrate

Glaceren betekent dat je een product laat garen tot het mooi zacht is en het een glanzende buitenkant heeft. Dit kan bijvoorbeeld met stukken vlees of kip, maar ook met fruit, noten en natuurlijk groente. Bij ingrediënten in kleinere stukken is dit een snelle manier om voor volop diepte te zoeken. Gebruik bij voorkeur ingrediënten die vocht opnemen, zodat alle smaak behouden blijft.

Bereiding: Maak de portobello paddenstoel schoon. Snij de chili, knoflook en koriander afzonderlijk fijn. Bak de paddenstoel aan in een klein beetje olie, voeg de chilli, knoflook en koriander toe en bak mee. Blus af met de CHEF Liquid Concentrate Paddenstoelen en laat de paddenstoelen de fond opnemen.

Ingrediënten: Portobello paddenstoel, Chilipeper, Knoflook, Koriander, Olijfolie, CHEF LC Paddenstoelen.

Tip: Heb je ingrediënten die minder goed smaken opnemen, bijvoorbeeld paksoi? Glaceer dan zoals bij dit gerecht. Het niet opgenomen deel is een instant saus. Verdun eventueel met een beetje water.

Interesse in een afspraak, demonstratie of sample? Laat dan gerust even een berichtje achter en dan sturen wij een gratis CHEF Liquid Concentrate naar je toe of we nemen persoonlijk contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share