Beef Burger met coleslaw en crispy bacon

Grill de hamburgers licht in een grillpan en laat ze verder garen in een voorverwarmde oven op 180°C naar smaak. Beleg de burgers tijdens de laatste minuut met een plakje gruyerekaas zodat deze gaat smelten. Meng de ingrediënten voor de coleslaw. Snij dan de broodjes midden door en verwarm kort in een hete grillpan. Dan is het tijd om de burgers te bouwen: beleg de broodjes eerst met de coleslaw, daarop komt de beef-burger met de gesmolten kaas. Vervolgens de crispy bacon, schijfjes tomaat en augurk. Werk de burger af met Heinz Burger Relish saus en crispy kaas croutons.

Dit heb je nodig: 10 broodjes met sesamzaadjes, 4 minitomaten (gemarineerd in sushi-azijn, plakjes gemarineerde augurk, 20 plakjes crispy bacon,10 beef-burgers, 10 sneetjes gruyerekaas, 5 dl Heinz Burger Relish, Crispy kaas croutons. Voor de coleslaw: 300 g geraspte wortel, 200 g geraspte witte kool, 100 g knolselderij, geraspt, 100 g rode bietreepjes, 100 g Jonagold-appel in slierten, 5 dl Heinz Smokey Baconnaise.

Wil je meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Heinz? Stuur ons dan snel een berichtje, want we helpen je graag verder!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Heinz

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share