Chickenwings korean style

Verdeel de kippenvleugeltjes in een schaal en begiet met de Sticky Korean Barbecue saus. Meng de chilipeper, bieslook en sesamzaadjes erdoor en laat 2 uur marineren. Verwarm de oven ondertussen voor op 180°C. Verdeel de kippenvleugels over de ovenbakplaten en laat 35 à 40 min bakken. Meng voor het slaatje de groenten en werk af met een vinaigrette van olijfolie, sojasaus en strooimix. Dresseer de kippenvleugels met nog wat extra saus en serveer met het slaatje voor de echte Chickenwings Korean Style! Tip: Lekker met smaakvolle Basmatirijst.

Ingrediënten: 24 kippenvleugels, 1 L Heinz Sticky Korean Barbecue Sauce, 8 g Sesamzaadjes, 1 chilipeper, fijngehakt, verse bieslook. Voor het slaatje: 500 g sojascheuten of taugé, 500 g kastanjechampignons in schijfjes, 20 cherrytomaatjes in schijfjes, 2 dl olijfolie, 1 dl Amoy Sojasaus, 10 g Honig Professional Strooimix  

Wil je meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Heinz? Stuur ons dan snel een berichtje, want we helpen je graag verder!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Heinz

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share