Gegrilde zalm met penne en béarnaisesaus

Kook de penne beetgaar in ruim kokend water, giet af en meng er de olijfolie door. Spoelen hoeft niet door de kookbestendigheid van de Honig pasta. Verwarm uw grill, haal de zalm door de olijfolie en grill gaar. Maak de Béarnaisesaus door 1 liter water op te koken met de gastric en af te werken met de Honig Béarnaisesaus. Laat 4 minuten zacht doorkoken. Verwarm ondertussen de gegrilde groenten en zongedroogde tomaatjes. Dresseer de penne met de verschillende gegrilde groenten, presenteer daar bovenop de zalm en werk af met de Béarnaisesaus en verse dragonblaadjes.

Benodigdheden: 10 porties zalmfilet van 180g, 1 dl olijfolie, 135 g Honig Professional Béarnaisesaus, 5 cl gastric (mengsel van witte wijn, wijnazijn, dragon steeltjes, evt. kervel steeltjes, een fijngesneden sjalotje en wat peperkorrels), 1 kg Honig Professional Penne, 1 dl olijfolie, 1 kg gegrilde groenten: aubergine, courgette, rode ajuin, 200 g zongedroogde tomaat, verse dragon

Wil je meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Honig Professional? Stuur ons dan snel een berichtje, want we helpen je graag verder!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Honig Professional

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share