Dessert

Voor op het buffet: Crème Caramel Lemon Pie

Een buffet is dé uitgelezen kans om creatief te zijn, want hier verwachten uw gasten een feestelijke presentatie. Buffetbakken zijn rationeel te maken en perfect voor banqueting of all-you-can-eat formules. Door verschillende varianten naast elkaar te presenteren in dezelfde bakken ontstaat er een krachtig concept: eenvoudig en uitbundig tegelijk.

Bereiding: Snijd een halve roombotercake in gelijke plakken en plaats deze in de buffetbakken. Reserveer in de vriezer zodat deze goed koud wordt. Verwarm 1,5 liter Debic Crème Caramel tot 70 ˚C, vermeng met 200 gram lemon curd en de zestes van 1 citroen. Laat kort infuseren en passeer door een fijne zeef. Portioneer in de buffetbakken en laat gedurende 2- 3 uur opstijven in de koeling.

Opbouw: Werk de crème caramel af met doppen Frans kookschuim, lemoncurd, gele viooltjes en fijn gemalen biscuit koekjes.

Benodigdheden voor 1 stuk: Crème Caramel Lemon Pie: Debic Crème Caramel, 200g Lemon Curd, 1x Citroen. Garnering: Kookschuim, Lemoncurd, Gele viooltjes, Biscuit gemalen. 

Kijk ook eens bij onze promotieactie voor een gratis receptenboek! Op zoek naar meer inspiratie? Laat een berichtje voor ons achter.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Debic

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share