Dessert

Voor op het buffet: Blauwe bes parfait met kiwi

Een buffet is dé uitgelezen kans om creatief te zijn, want hier verwachten uw gasten een feestelijke presentatie. Buffetbakken zijn rationeel te maken en perfect voor banqueting of all-you-can-eat formules. Door verschillende varianten naast elkaar te presenteren in dezelfde bakken ontstaat er een krachtig concept: eenvoudig en uitbundig tegelijk.

Bereiding: Klop 350 ml Debic Parfait luchtig in de planeetmenger en voeg 150 gram blauwe bessenpuree toe. Klop apart nogmaals 350 ml Debic Parfait luchtig in de planeetmenger en voeg 150 gram kiwipureetoe. Marmer de twee soorten parfait en portioneer in de buffetbakken. Laat gedurende 2-3 uur opstijven in de vriezer.

Opbouw: Laat voor het doorgeven de parfait 5-10 minuten op temperatuur komen en werk af met mangosaus, verse kiwi en blauwe bessen.

Benodigdheden voor 1 stuk: Parfait: 700ml Debic Parfait, 150g blauwe bessen puree, 150g kiwi puree. Garnering: mangogel, blauwe bes, kiwi.

Op zoek naar meer inspiratie? Laat een berichtje voor ons achter!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Debic

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share