Broodje aspergesalade op basis van naturel roomkaas met lamsham, verse basilicum, rucola en gedroogde tomaatjes

Bereiding: Schil en kook de asperges beetgaar. Laat ze iets afkoelen en snijd ze in stukken. Meng de gesneden asperges voorzichtig door de roomkaas. Snijd de basilicum fijn en meng dit er ook door. Maak op smaak met peper en zout. Bak een ciabatta af, koel iets af en snijd open. Verdeel de rucola over de helften van het broodje. Verdeel de salade over twee helften van het broodje en krul hierover heen de ham. Snijd de tomaatjes in stukjes en steek deze tussen de ham.

Ingrediënten voor 1 broodje: 60 gram Lebo roomkaas naturel, 1 ciabatta broodje, 50 gram witte asperges (gekookt), 40 gram groene asperges (gekookt), 60 gram lamsham in plakken (5/6 plakken), 4 stuks sud o’sol tomaatjes (deze zijn niet zo hard als tomaatjes uit pot), 5 gram verse basilicum, 10 gram rucola, peper en zout.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met Lebo roomkaas naturel? Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Lebo Kaas

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share