Soep van Oranje

Maak de groenten schoon en snijd in gelijke stukken. Verhit de beur culinair en fruit hierin de groenten aan. Voeg de rode curry en koriander toe en fruit aan. Voeg de koksroom plantaardig en de kippenbouillon toe en kook de groenten gaar. Pureer met een staafmixer en passeer door een fijne zeef. Breng op smaak met zout. Afwerking: 
Klop de slagroom luchtig en vermeng met de zure room. Reserveer in een spuitzak met glad spuitmondje. Schep de soep in voorverwarmde koppen. Spuit een dop van de zure slagroom op een lepel en serveer ernaast.

Benodigdheden voor 10 personen: Soep: 500ml Debic kookroom 20% orignal, Debic bakken & braden, 1l gevogeltebouillon, 200ml kokosmelk, 450g zoete aardappel, 300g winterpeen, 130g ui, 30g rode curry, 10g koriander, 5g zout. Zure slagroom: 150ml Debic kookroom 20% original, 100g crème frâiche. Garnering: koriander.

Op zoek naar meer inspiratie of vragen over dit recept? Laat een berichtje voor ons achter!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Debic

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share