Citrus parfait

Bereiding: Snijd de bovenkanten van de limoenen en mandarijnen af en hol deze verder uit. Cutter de inhoud fijn en passeer het sap door een fijne zeef. Klop de Debic parfait luchtig in de planeetmenger en verdeel in 2 delen. Voeg aan het eerste deel het limoensap en aan het tweede deel het mandarijnensap toe. Breng over in een spuitzak met kartelspuitmondje en spuit het parfait-mengsel in de uitgeholde limoenen en mandarijnen. Reserveer in de vriezer. Afwerking: Laat voor serveren de parfait 5-10 minuten op temperatuur komen. Werk af met krokante framboos, zestes en gel of jam van limoen en mandarijn.

Benodigdheden voor 20 stuks: 1l Debic parfait, 20x citroen, 20x limoen

Op zoek naar meer inspiratie? Laat een berichtje voor ons achter.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share