Rabarber en kletskoppen special

Wij inspireren je graag met een recept met rabarber. Wellicht zul je denken, is dat lekker met yoghurt? Dat is zeker zo. Combineer rabarber en aardbeien confiture met kletskoppen en je hebt een unieke, maar toch simpel te bereiden yoghurt. 

Bereiding: Vul een beker, schaaltje of glas met een of meerdere laagjes rabarber en aardbeien confiture en tap daar de verse yoghurt op. Breek de kletskoppen in stukjes en garneer de yoghurt ermee. 
Ingrediënten:  25 gram rabarber en aardbeien confiture (Zelfgemaakt of van Bonne Maman), 200 gram vers getapte yoghurt, 20 gram kletskoppen

Met de Yoghurttap van De Zuivelmakers is het mogelijk op elk moment van de dag en op elke locatie echte, dikke yoghurt te tappen, zowel voor als door de gast. Door het toevoegen van verschillende toppings kan worden ingespeeld op de wens van de gast: van vers fruit, muesli’s, superfoods, honing tot koek- en taartkruimels en chocolade.

Geïnteresseerd in een Yoghurttap of in meer recepten van De Zuivelmakers? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Zuivelmakers

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share