Boulette met Luikse saus

Frituur de boulette. Verwarm de Luikse saus en overgiet de boulette met de warme saus. Werk eventueel af met gedroogde peterselie.

Benodigdheden: Luikse saus (kant-en-klaar), Boulette Vanreusel, gedroogde peterselie

Benodigdheden om zelf Luikse saus te maken: 1l bruinbier, 100g demi glace poeder (Knorr), 4 ajuinen, 2 el Luikse siroop, 1 runderbouillonblokje, 200g rozijnen, Margarine, 1el tijm. Stoof de ajuin glazig aan in margarine. Blus met het bier en voeg de rozijnen, poeder, siroop, bouillon en tijm toe. Breng aan de kook en laat 5 min zachtjes koken. Regelmatig met een klopper roeren zodat er geen klonters in komen.

Op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Stuur ons dan direct je bericht en we nemen contact met je op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Vanreusel

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share