Croissant met banaan en chocolade

Bereidingswijze: Snij de croissant in de lengte door midden. Smeer op de onderste helft chocoladepasta. Beleg met een laagje bananenschijfjes. Leg er de andere croissanthelft op en bestrooi met poedersuiker.

Ingrediënten voor 6 personen: 

  • 6 gebogen croissants (art 1790, art 2456, art 2185, art 1791)
  • 3 bananen
  • Chocoladepasta
  • Poedersuiker

Meer weten over de mogelijkheden met Schulstad Bakery Solutions? Laat dan een berichtje voor ons achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share