Appel-Notencakejes met Fudge

Maak nu deze heerlijke appel-notencakejes met het volgende recept (voor 4 personen): Verwarm de oven voor tot 170 °C. Klop met de mixer de boter in 3 minuten luchtig. Voeg de cakemix en vervolgens de eieren toe. Klop 3 minuten op lage snelheid. Spatel de noten door het beslag. Zet de cakevormpjes in de muffinvorm. Schep het beslag in de vormpjes. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in korte dunne plakjes. Prik de plakjes appel in de cakejes. Strooi de Fudge-blokjes erover. Plaats de cakejes in het midden van de oven en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de cakejes op een taartrooster afkoelen.

Benodigdheden (voor 4 personen): 200 gr ongezouten roomboter, 400 gr mix voor bakkers cake en cupcakes, 4 eieren, 50 gr walnoten, 1 grote handappel, 75 gr Lonka fudge (in kleine vierkantjes gesneden), 1 mixer, 15 papieren cupcakevormpjes en 1 muffinvorm met 15 holes

Wilt u uw gasten ook verwennen met Lonka? Wij helpen u graag verder. Reageer direct, stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met u op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share