Cold Brew Tea van Gedroogde Hibiscusbloemen

Maak nu deze heerlijke cold brew tea van gedroogde hibiscusbloemen met het volgende recept: Doe de hibiscus samen met de gember en het water in een karaf en zet een nachtje in de koelkast. Als je hibiscusthee gebruikt: laat de thee trekken in kokend water samen met de gember. Laat een nacht afkoelen in de koelkast. Zeef de hibiscus en gember de volgende dag uit de ijsthee en voeg de honing toe. Roer goed door. Serveer de ijsthee met ijsblokjes, een partje limoen, een takje munt, wat frambozen en een rietje. Je kunt de ijsthee een week lang bewaren in de koelkast. 

Benodigdheden: 15 g gedroogde hibiscusbloemen of 4 zakjes hibiscusthee, 1 liter koud water, 2 cm gember, Honing, naar smaak, 1 bosje verse munt, Partjes limoen, 1 handje frambozen en ijsblokjes.

Wilt u uw gasten ook verwennen met Lonka? Wij helpen u graag verder. Reageer direct, stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met u op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share