Cacaokoffie met Pinda

Maak nu deze heerlijke cacaokoffie met het volgende recept (op basis van 4 personen): Verwarm de melk in een pannetje. Voeg hier de cacaopoeder aan toe, de suiker en een snufje zout. Meng alles door elkaar en klop schuimig met een kleine garde. Maal ondertussen de pinda’s fijn met de olie tot een pindakaas. Niet smeuïg genoeg? Voeg een extra lepel arachideolie toe. Doe dit bij de chocolademelk. Blijf goed kloppen met een garde, zodat de pindakaas niet naar de bodem zakt. Klop de slagroom op met de poedersuiker. Schenk de warme pinda-cacaomelk in een glas en giet hier de koffie bij. Maak af met een lepel slagroom en de rasp van een stukje nougat pinda & melk.

Benodigdheden (voor 4 personen): 400 ml volle melk, 4 el cacaopoeder, 2 tl suiker, 4 flinke handen gepelde pinda’s, 8 tl arachide of zonnebloemolie, 1 snufje zout, 400 ml versgezette koffie, 200 slagroom, 2 el poedersuiker en 1 stukje nougat pinda & melk  

Wilt u uw gasten ook verwennen met Lonka? Wij helpen u graag verder. Reageer direct, stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met u op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Lonka

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share