Caramel Macchiato

Maak nu deze heerlijke caramel macchiato met het volgende recept (op basis van 4 personen): Breng de slagroom in een kleine steelpan aan de kook. Voeg de fugde toe en laat smelten. Laat even afkoelen, zodat de caramelsaus indikt. In de tussentijd kun je een cornetje maken van bakpapier. Vul de caramelsaus in het cornetje en vouw dicht. Knip een klein stukje van de onderkant. Verdeel de saus in mooie strepen aan de zijkanten van het glas. Dit ziet er mooi uit en voorkomt dat de saus naar de bodem zakt. Zet een espresso en voeg de opgeschuimde melk toe. Maak af met een paar mooie strepen caramelsaus op het schuim en bestrooi met fijngehakte fudge.

Benodigdheden (voor 4 personen): 4 kopjes verse espresso, 300 ml gestoomde en schuimende volle melk, 200 ml slagroom, 400 g Lonka fudge caramel + 4 stukjes fijn gehakte Lonka fudge caramel  

Wilt u uw gasten ook verwennen met Lonka? Wij helpen u graag verder. Reageer direct, stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met u op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Lonka

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share