Gamba’s met satésaus

Leg 8 houten satéprikkers 30 minuten in de week in een kom water. Meng ondertussen voor de marinade de knoflook, gember, sojasaus, olie, en komijn. Doe de garnalen erbij en laat ze 30 minuten marineren. Verwarm de satésaus volgens aanwijzingen op de verpakking. Rijg de garnalen aan de prikkers en rooster ze aan elke kant op een hete BBQ of grillpan tot ze mooi roze en gaar zijn. Strooi er wat fijngesneden koriander en rode peper over. Doe de satésaus in een klein glaasje en zet de prikkers met garnalen erin.

Ingrediënten voor 4 personen: 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 1½ cm verse gemberwortel, geschild en geraspt, 2 eetl sojasaus, 2 eetl zonnebloemolie, 1/2 theel gemalen komijn, 16 grote rauwe garnalen met staart, 250 g kant en klare WIJKO satésaus, 3 takjes koriander, fijn gesneden, 1/2 verse rode Spaanse peper, fijngehakt

Meer weten over deze borrelhap of over de mogelijkheden met Wijko? Stuur ons dan direct een berichtje, want we helpen je graag verder!

Neem contact op met Wijko

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share