Gevulde croissants

Bij een bijzonder ontbijt mogen croissantjes natuurlijk niet ontbreken en deze zijn extra speciaal, ze zijn namelijk gevuld met lekkere fudge en nougat!

Ingredienten: 1 blikje kant-en-klaar croissantdeeg, 16 blokjes nougat of fudge (per croissant 2 blokjes nougat of fudge), 1 ei, losgeklopt  

Bereiding: Verwarm de oven voor(180C)  en leg een bakplaat met daarop bakpapier klaar. Maak het blik croissantdeeg open volgens de aanwijzingen op de verpakking. En verdeel het deeg in 6 driehoeken. Snijd elk blokje fudge of nougat in ongeveer 6 kleine stukjes. Leg op elk plakje deeg aan de brede kant stukjes fudge of nougat, net wat je lekker vindt. Per croissant gebruik je 2 blokjes Lonka. Rol het stuk deeg als een croissant op en leg deze op de bakplaat. Bestrijk het croissantje met een beetje losgeklopt ei. Vul zo ook de andere stukken deeg. Bak de croissants 15 minuten af tot ze mooi knapperig en lichtbruin zijn. Serveer ze lekker warm! 

Wilt u uw gasten ook verwennen met Lonka? Wij helpen u graag verder. Reageer direct, stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met u op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share