Oesters met sabayon

Open de oesters en gooi het vocht weg. Pak een kleine pan en doe hierin de eidooiers en de champagne klop het geheel schuimig/lobbig op een lage temperatuur totdat je sabayon krijgt die niet inzakt. Snipper de sjalot en pers de knoflook. Was de spinazie en lek deze uit in een vergiet. Fruit nu de sjalot en de knoflook aan in de pan en stoof de spinazie met de boter. Laat nu de gestoofde spinazie uitlekken op een keukendoek of papier en druk het resterende vocht eruit. Doe een klein beetje spinazie in de oester en doe de schuimige sabayon naast de spinazie.

Ingredienten: 12 oesters, 1 teen knoflook, 4 eidooiers, 1 sjalot fijngesneden, 800 ml champagne, 20 gram boter, 100 gram spinazie.

Wil je meer weten over mosselen en de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op, want we staan je graag persoonlijk te woord!

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share