Champignonsoep

Smoor de knoflook en de sjalotten in wat olie en voeg de paddenstoelenmix toe. Blus het geheel af met de kippenbouillon en de room en breng aan de kook. Monteer met de koude boter, breng op smaak met zout en peper. Garneer met de gehakte peterselie en paddenstoelen.

Ingrediënten: 7,5 dl sterke kippenbouillon, 7,5 dl koksroom, 100 g koude roomboter in blokjes, 100 g Bresc Sjalotten gehakt, 30 g Bresc Beemster Knoflookpuree, 450 g Bresc Mushroom mix, peper en zout, olie om te smoren, 2 el gehakte peterselie en eventueel diverse paddenstoelen als garnering

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share