Tomatensoep met chorizo en knoflook    

Stoof de sjalot met de knoflookpuree in de olijfolie. Voeg de chorizo toe en bak kort mee. Voeg de overige ingrediënten toe. Breng aan de kook. Laat zachtjes sudderen. Haal de soep van het vuur. Smaak af met peper en zout. Snijd het stokbrood in dunne plakken. Verdeel over een ovenplaat. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Bak goudbruin in een voorverwarmde oven van 180°C. Breek de kwarteleitjes en doe ze afzonderlijk in kleine potjes. Verwarm de soep. Voeg één voor één de kwarteleitjes toe en laat 1 minuut staan. Warm de soep nog eens kort op om de kwarteleitjes gaar te pocheren. Werk af en serveer onmiddellijk met de sneetjes stokbrood.

Ingrediënten: voor de soep - 20 g olijfolie, 50 g sjalot fijngesneden, 20 g Bresc Knoflookpuree, 65 g chorizo in blokjes gesneden, 200 g tomatenblokjes (blik), 100 g kippenbouillon, 150 g water, paprikapoeder, basilicumblaadjes, peper en zout naar smaak. Voor de garnituren - 8 kwarteleitjes, ¼ stokbrood, olijfolie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share