Tomaat-paprikasoep 

Verwarm de oven voor op 160°C. Fruit de ui aan zonder het te kleuren. Voeg de gehakte knoflook toe en kort daarna de pimentón. Wanneer dit beide kort is meegebakken gaat de gegrilde paprikapuree, strattu di pomodoro, gesneden en gepelde tomaten erbij, smoor dit gaar. Blus af met de bouillon en crème fraîche en kook door op laag vuur. Snijd het brood in blokjes en bak dit goudbruin in olijfolie met wat peper en zout. Bak de chorizoplakken in ongeveer 15 minuten krokant. Leg ze op keukenpapier. Pureer de soep met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout. Bak de gamba’s met de wokchili en breng ook dit op smaak met peper en zout. Serveer de soep in een diep bord met de peperoni, gamba’s, croutons en chorizochips.

Ingrediënten: 2 uien, 1 el Bresc Knoflook gehakt, 300 g Bresc Gegrilde paprikapuree, 2 blikjes gepelde tomaten van 400 g, 2 el Bresc Strattu di pomodoro, 500 g gesneden verse rijpe tomaat, 1 tl pimentón, ½ l groentebouillon, 100 g chorizoplakjes, 100 g crème fraîche, 16 grote gamba’s, 1 tl Bresc Andalusische knoflookpuree, 1 el Bresc WOKpeper, 4 el Bresc Peperoni marinati (paprikastukjes), 2 plakken robuust brood, olijfolie, peper en zout

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share