Komkommer gazpacho met tonijn

Schil de komkommer en pureer hem met de sake, de gember en het vocht van de sushi gember. Breng op smaak met peper, zout en de mierikswortel. Zet ijskoud weg. Snijd tartaar van de tonijn. Snipper de lente-ui fijn en meng het samen met de sojasaus en de sesamolie door de tonijn. Rasp de schil van de limoen door de crème fraîche. Serveer de tartaar in een diep bord. Schenk de soep er omheen. Garneer met wolkjes crème, cress, sesamzaad en de nori chips.

Ingrediënten: 1 komkommer, ¼ bakje sushi gember, 1 el Bresc Gemberpuree, 2 tl Bresc Mierikswortelpuree, 0,5 dl sake, 200 g tonijn, 2 el sojasaus, 1 stengel lente-ui, 1 tl sesamolie, 50 g crème fraîche, 1 limoen, peper en zout, zwart sesamzaad, cress, nori chips

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share