Tom yam gum

Pel de gamba’s, haal het darmkanaal eruit en bak de schalen heel hard aan. Voeg daarna de wokgember toe. Blus af met de bouillon en laat het goed door trekken op laag vuur. Zeef de soep. Snijd de lente-ui in ringetjes en de champignons en limoen in plakken. Bak de gamba’s en voeg de gember, de peper en de citroengraspuree toe.
Giet er de bouillon op. Breng op smaak met de vissaus en voeg de limoen toe. Voeg dan de overige ingrediënten toe, maar laat de soep niet meer koken.

Ingrediënten: 350 g gamba’s, 1 el olie, 2 el Bresc Citroengraspuree, 2 el Bresc WOKgember, 1 el Bresc Gemberpuree, 1,5 l kippenbouillon, 2 à 3 el Bresc WOKpeper, 2 el vissaus, 100 g champignons, 2 lente-uitjes, 2 limoenen, 2 el gehakte koriander, 50 g taugé

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share