Pomodori soep       

Fruit de ui aan zonder te kleuren en voeg de knoflook toe. Voeg de Italiaanse kruiden en strattu tomatenpuree toe en verhit deze even mee. Voeg dan de tomaat en de tomatenstukjes toe en smoor ze gaar. Blus af met de bouillon en kook het 30 minuten op laag vuur. Pureer de soep met de staafmixer en breng op smaak met de basilicumpuree, peper en zout. Voor een romige variant: 2 dl koksroom toevoegen en de soep even laten doorkoken.

Ingrediënten: 2 uien gesnipperd, olie om aan te zweten, 2 tl Bresc Knoflook gehakt, 1 tl Bresc Erbe Italiano (Italiaanse kruiden), 2 blikjes gepelde tomaten à 400 g, 500 g gesneden verse rijpe tomaten, 5 el Bresc Strattu di pomodoro, ½ l groentebouillon, peper en zout naar smaak, 1 tl Bresc Basilicumpuree

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share