Citroengras-kokoskippensoep

Snijd de kipfilet in reepjes. Snijd de prei en lente-ui in fijne ringen en was de prei goed. Snijd plakken van de limoen en snijd plakjes van de champignons. Smoor de prei aan, voeg de kip toe en gaar de kip. Voeg de sereh toe samen met de citroenblaadjes en giet hier de bouillon en kokosmelk op. Breng langzaam aan de kook maar laat niet koken. Laat de soep een half uurtje trekken. Vul de koppen met de soep, lente-ui, champignons, koriander en taugé.

Ingrediënten: 1 l kippenbouillon, 1 l kokosmelk, 2 kipfilets, 6 citroenblaadjes, 4 el Bresc Citroengraspuree, 2 el gesneden koriander, 100 g taugé, 1 bakje kastanjechampignons, 4 stengels lente-ui, 1 prei

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share