Courgettesoep met kerrie        

Snijd de courgettes in stukken maar houd een beetje apart, snijd dit fijn als garnituur en bak de rest goed aan, voeg de knoflook, sjalot, sereh, gember en madras toe en smoor ze mee. Blus af met de room en bouillon en breng aan de kook. Snijd ondertussen de zoete aardappel in blokjes en kook ze beetgaar, giet af en stoom ze droog. Kook zachtjes de courgette gaar en pureer de soep. Vul de koppen met de soep, groentes, bieslook en koriander.

Ingrediënten: 2 courgettes, 2 el Bresc Knoflook gehakt, 4 el sjalot gehakt, 2 el Bresc Citroengraspuree, 3 el Bresc Madras, 2 el Bresc WOKgember, 1 l groentebouillon, 1 l room, 2 el gesneden bieslook, 1 el gesneden koriander, 1 zoete aardappel

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share