Croissant met mascarpone & frambozen

Schraap de zaadjes met een scherp mes uit het vanillestokje. Meng de room, mascarpone en vanillezaadjes in een middelgrote kom. Schep er slagroom door. Zeef poedersuiker, voeg bij de vulling en roer voorzichtig. Bewaar de vulling in de koelkast tot je klaar bent om de croissants af te werken. Snij de afgekoelde croissants open. Vul de croissants met het mascarponemengsel. Versier met verse frambozen en schilfers witte chocolade.

Ingrediënten voor 6 personen: 6 gebogen croissants (art 1790, art 2456, art 2185, art 1791), 1 kop slagroom, 1 kop mascarpone, ½ vanillestokje, in de lengte doorgesneden, ½ kop room, opgeklopt tot schuim, 2/3 kop bloemsuiker, ½ kop verse frambozen, ½ kop witte chocoladeschilfers

Meer weten over wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met u op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share