Dark bacon beer burger

Maak slierten van de rode biet en kruid met olijfolie, peper en zout. Droog de Parmaham in de oven op 180°C gedurende 10 minuten. Kook het donker bier in tot de helft en doe er 2 keer zoveel barbecuesaus bij. Grill de hamburger. Warm de bun op tussen de grill en doe op beide zijden de bier-barbecuesaus. Leg vervolgens het vlees op de onderkant en leg er de gedroogde ham, tomaat en rode biet op. Werk het geheel af met sla. Tip: Deze hamburger bun laat zich perfect combineren met donker bier!

Ingrediënten: Beer hamburger bun (artikelnummer 26460000), rundvleesburger, parmaham, rode biet, tomaat, barbecuesaus, sla, donker bier

Meer weten over wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met u op.

Neem contact op met Lantmännen Unibake

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share