Probeer Spice Oil Green Herbs Garlic

Bij koken draait het om combineren. En datzelfde geldt voor de Mediterraanse smaken van de Spice Oil Green Herbs Garlic. Hierin proeft u een veelzijdige, rijke combinatie van fijne kruiden en knoflook. Laat u inspireren door deze mooie smaken en gebruik het bijvoorbeeld voor het maken van kruidenboter, marineren van steak of als kruiding op aardappelen. Met Verstegen Spice Oil brengt u, met slechts weinig toevoeging, uw gerechten prachtig op smaak. Onze Spice Oils zijn gemaakt met de hoogwaardige Verstegen ingrediënten, wat zorgt voor een zeer goede smaakoverdracht, in zowel koude als warme gerechten.

Verstegen Spice Oils zijn heerlijk voor het op smaak brengen van: Vlees, vis en groenten, Rijst- en pasta gerechten, Soepen, Sauzen, dressing, boter, In en op deegsoorten (bijvoorbeeld brood, pizza en bladerdeeg), In en op hartige taarten, In en op sandwiches. Probeer nu gratis Spice Oil Green Herb Garlic en ontdek zelf het gemak en de veelzijdigheid van kruiden en specerijen op oliebasis!  

Wil je het zelf proberen? Als chef kun je nu een gratis sample aanvragen, dus reageer direct ervaar het zelf! We zijn benieuwd naar je ervaring! 

Profiteer van deze campagne

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share