Nieuw: Licor 43 Baristo

Licor 43 introduceert met trots haar nieuwste product: Licor 43 Baristo. Een melange van een vernieuwde samenstelling van Licor 43 Original met zeldzame exotische koffiebonen uit de Canarische eilanden. Vers geroosterde koffiebonen mengen harmonieus met rijpe fruittonen, citrus en vanille. Het resultaat is een elegante en complexe smaak.

Koffie uit de Canarische Eilanden Licor 43 heeft de laatste koffieplantage in Spanje ontdekt. In de Agaete vallei op Gran Canaria verbouwen lokale koffieboeren hun koffie op slechts 400 meter hoogte, in de schaduw van bananen, -mango, en papaya bomen. Hierdoor krijgt de Canarische koffie haar exotische smaak met rijke tonen van rijp fruit, citrus en vanille.

De Naam De naam Baristo is een eerbetoon aan het vakmanschap van de Barista; een expert op het gebied van koffie.

De Fles Geïnspireerd door de donkere kleuren van de koffie hebben we een uniek karakter aan onze fles gegeven door een zwarte coating toe te voegen aan de basis, die samensmelt in transparant glas om de donkere gouden kleur van de vloeistof te laten zien.

Het Label Het ontwerp van het label rond het logo van 43 is geïnspireerd op de art-deco-stijldecoratie in de klassieke mediterrane cafés.

Perfect serve Serveer Licor 43 Baristo over ijs.

Meer weten over dit nieuwe product? Laat een berichtje voor ons achter!

Profiteer nu direct en verstuur snel je reactie naar Licor 43

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share