Verwen jouw bezoekers 24/7 met allerbeste service en de allerlekkerste producten!

Als een van de grootste chocoladefabrikanten ter wereld hebben wij niet alleen een groot assortiment aan bekende A-merken, maar zijn wij door jarenlange ervaring ook de specialist op het gebied van zoetwarenautomaten. Met een divers aanbod in automaten, geschikt voor het presenteren van food en non-food artikelen, bieden wij voor iedere locatie een specifieke automaatoplossing. Kies voor een van de automaatoplossingen van Mars Nederland en verwen ook jouw bezoekers met de beste service en de lekkerste producten!

De Mars vendo: een zeer populaire en huurvrije automaatoplossing

De Mars vendo met de neutrale, houtlook uitstraling past perfect op de moderne locatie. De automaat is overal en altijd inzetbaar en wordt kosteloos en huurvrij bij jou op de locatie geplaatst. Je kunt de automaat vullen met een gevarieerd assortiment aan tussendoortjes (afstemming altijd in overleg met een Mars vertegenwoordiger). De bediening van de automaat is zeer gemakkelijk en door de grote opslagcapaciteit kost het onderhouden en vullen van de automaat je weinig extra tijd. De automaat biedt daarnaast de mogelijkheid tot diverse betaalsystemen: geldwisselautomaat en/of contactloos betalen.

Deze automaat levert je al snel een omzet van maar liefst € 2.000 per jaar op! Wens je meer informatie en/of een vrijblijvend advies? Neem dan nu direct contact met ons op!

Profiteer nu direct en verstuur snel je reactie naar Mars®

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share