Vierkante frikandel 3+1 gratis

Enkele jaren geleden brachten we de unieke vierkante frikandel op de markt. Deze snack introduceerden we vooral voor klanten die zich nog eens extra willen onderscheiden in horecaland. Door de vierkante vorm is dit een opvallende en spraakmakende snack in het assortiment maar kun je er ook zeker van zijn dat deze variant niet verkrijgbaar is in de supermarkt. De vierkante frikandel op basis van onze Frikandel Best Bite, die in Nederland 3 jaar op rij als lekkerste horecafrikandel werd getest op smaak, is nog lekkerder dan de standaard ronde frikandel. Dit door de strakke zijden van het product die extra krokant kunnen bakken.

Wilt u zich ook onderscheiden? Neem dan zeker contact op en geniet van een 3+1 gratis actie.

Tip: bent u op zoek naar een opvallend product voor in de kinderboxen? Denk dan eens aan de Vierkante frikandel. Net dat tikje anders en zeer leuk voor de kleinsten onder ons.

Neem contact op met Vanreusel

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share